HUISREGLEMENT

ALGEMEEN

Als B&B houden wij het graag heel simpel. Weinig regels, veel gezelligheid en respect voor elkaar.

Hier in onze hoeve en in onze omgeving houden wij de normale omgangsvormen aan, rust en respect voor elkaar zoals we die in het dagelijks leven allemaal graag ondervinden. Wij gaan ervan uit dat u dit ook verwacht, rekening houdt met uw medegasten en onze rustige omgeving waarin wij gevestigd zijn.

Als u iets mist op de kamer, vergeten bent of extra nodig heeft vernemen wij dit graag van u.

RESERVATIE

Aanvragen voor beschikbaarheid of reservering of eventuele wijzigingen, moeten het voorwerp zijn van een e-mailbericht of telefonisch onderhoud. Elke bevestiging van ons zal gebeuren via mail. De telefonische informatie betreffende een reservering zijn puur informatief.

BETALING

Wij vragen u vriendelijk contant te betalen bij het uitchecken (wij beschikken niet over een betaalapparaat).

IN – EN UITCHECKEN

  • inchecken tussen 15u00 en 20u00
  • uitchecken voor 11u00

Uitzonderingen voor het in- en uitchecken zijn na overleg mogelijk.

Wij hebben graag dat je op voorhand even een seintje (mail/sms) geeft zodat we klaarstaan om je te ontvangen met een welkomstdrankje.

Bagage kan u op de dag van vertrek bij ons achterlaten zodat u nog ten volle van uw vakantieverblijf kan genieten.

ONTBIJT

Ons ontbijt wordt geserveerd rond 9u00. Wij maken met u een afspraak over het tijdstip waarop u wilt ontbijten. Bij mooi weer bieden we graag de mogelijkheid om het ontbijt op het terras te serveren.

KAMERS

Wij vragen aan onze gasten om pantoffels mee te brengen voor op de kamer. Naaldhakken, wandelschoenen, laarzen, etc… zijn niet toegelaten op de kamer.

FIETSEN 

Onze gasten kunnen hun eigen (elektrische) fietsen veilig stallen in onze schuur. Elektrische fietsen moeten ook in de schuur opgeladen worden aan de voorziene stopcontacten. Fietsbatterijen opladen in de kamer is niet toegestaan o.w.v brandgevaar.

HUISDIEREN

Alhoewel we enorme dierenvrienden zijn kunnen we helaas uw huisdieren niet toelaten wegens hygiënische reden.

ROKEN

Aangezien we veel aandacht besteden aan de veiligheid van onze gasten, vragen wij het volgende:

  • Roken en E-roken is binnen de gehele accommodatie niet toegestaan. Buiten mag gerookt worden, mits anderen hier geen last van hebben.
  • Kaarsen dienen tot decoratie en mogen niet worden aangestoken.
  • Onze kamers en de rest van de woning zijn voorzien van rookdetectors die bij overtreding van het algemene rookverbod zullen in werking treden.

INTERNET

In de B&B is draadloos internet beschikbaar. Het is ten strengste verboden te surfen op websites die door de wetgeving niet toegelaten zijn. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid bij het schenden van internet illegaliteit.

ANNULATIE

Bij annulatie binnen de 14 dagen voor aankomstdatum rekenen wij 30% van de totale prijs aan. Indien de annulatie binnen de 2 dagen voor aankomst gebeurt, wordt de totale prijs aangerekend.

No-show: indien u, zonder annulatie, niet komt op de geboekte data wordt de totale kamerprijs aangerekend.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

VERANTWOORDELIJKHEID EN SCHADE

Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor verlies, ongeluk, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen en/of personen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik. U dient uw kamer telkens zelf goed af te sluiten.

Schade berokkend door de klanten aan de inrichting van onze kamers en/of woning en tuin en hun inrichting dient men onmiddellijk te melden aan de gastheer en dient hersteld of vergoed te worden.

 

Door in te checken gaat u akkoord met onze huisregels. De huidige huisregels kunnen zonder voorafgaande verwittiging gewijzigd worden.

 

Voor bijkomende vragen zijn we steeds tot uw dienst.
Wij wensen u een fijn verblijf.