BUBBELS BIJ HET ONTBIJT

Als de dag wat sprankelender mag beginnen dan gewoonlijk, voor een speciale gelegenheid, om iemand te verrassen of … gewoon maar uit zelfverwennerij.

 

Boek dan een lekker ontbijt met bubbels voor €15 p.p.

  • 2 glazen bubbels per persoon
  • ontbijt inbegrepen in de kamerprijs

Een héérlijk begin van de dag!

 

 

RESERVEREN klik hier

Als B&B laten wij onze gasten ook graag proeven van wat Haspengouw te bieden heeft, daarom schenken wij jullie graag bij dit arrangement de ”Zwarte Parel” van het Wijnkasteel Genoels-Elderen.

 

Kasteel Genoels-Elderen is met zijn 22 hectare wijngaarden het grootste wijngoed van België.
Het kasteel staat er al sinds de 13e eeuw, maar werd meermaals platgebrand en weer heropgebouwd. Wijnkasteel Genoels-Elderen is vernoemd naar de graaf Godenoel van Elderen en is in 1991 opgekocht door Jaap Van Rennes. Het wijnkasteel is geheel gerenoveerd en volledig in handen van zijn dochter Joyce en haar man Stefan. Zij maken moderne wijnen van klassieke druivenrassen. Chardonnay en Pinot Noir zijn de druiven bij uitstek om op eikenhouten vaten op te kunnen voeden. Zo wordt er dieptegang en complexiteit verkregen, waardoor deze druiven uitermate geschikt zijn om van houtlagering te profiteren.

Deze mousserende wijn is een Blanc de Blancs, gemaakt van 100% Chardonnay. Hij heeft zijn complexe gistaroma’s te danken aan de “sur latte” rijping van achttien maanden. Middels de “sur latte” methode wordt de fles horizontaal neergelegd op een lat waardoor er suikers opnieuw vergist worden waardoor er een natuurlijk koolzuur ontstaat en in de fles blijft. Een mooie Belgische mousserende wijn om als aperitief te schenken en de avond mee te starten.