WELLNESS ARRANGEMENT

legozeau

 

 

 

B&B Wenkeshoeve en Le Goz’eau bieden je een privé-wellness arrangement aan.

 

Jezelf verwennen in een oase van rust en luxe…
met een GRATIS fles bubbels voor u en uw gezelschap.

Privé-wellness “Le Goz’eau” biedt de meest moderne en professionele apparatuur in een authentiek gerenoveerde hoeve. Binnen vind je een unieke BI-O sauna met zoutbron (Sole Therme) gevolgd door een behandeling met afkoelingsijs, een behaaglijke infraroodcabine, een weldoend Turks stoombad (hammam) en een unieke ontspanningsruimte met haard.

 

Ook buiten denken we mee met jouw gezondheid en verkiest Le Goz’eau een zwembad en whirlpool gevuld met het zachte water dat via zoutelektrolyse constant gefilterd wordt.

wellness

PRIVÉ-WELLNESS ARRANGEMENT bedraagt €340 voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in “De Knechtenkamer” of “t Zolderke” gecombineerd met een privé-wellness in Le Goz’eau voor 2 personen.

 

PRIVÉ-WELLNESS ARRANGEMENT bedraagt €370 voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt in “De Paardenstal“, “De Hooizolder” of “Het Uilengat” gecombineerd met een privé-wellness in Le Goz’eau voor 2 personen.

 

RESERVEER HIER

Praktische info: 

  • Dit arrangement omvat 3 uur genieten bij privé-wellness Le Goz’eau.
  • Het wellness-arrangement geldt enkel mits reservatie via de B&B.
  • Om dit arrangement te reserveren gelieve contact op te nemen via mail.
  • In onderstaande agenda van Le Goz’eau krijg je een handig overzicht van de nog beschikbare uren. (bekijk agenda)
  • Er is een mogelijkheid om badlinnen te huren aan €5 per persoon. Indien je geen badlinnen via Le Goz’eau huurt, breng je je badjas en minstens 2 handdoeken mee.

(www.legozeau.be)